duminică, 6 decembrie 2009

Geoana PRESEDINTE !!!


"Lupta Base , lupta Base ..e eeeee eee".NOT.Urnele s-au inchis iar Exit Poll ul ni-l da ca presedinte pe liderul PSD Mircea Geoana.Pentru unii noul presedinte este ca o gura de aer proaspat ( asta pentru ca nu stiu ca au sarit din put in ocean ), iar pentru altii aceasta zi poate fi declarata zi de doliu national.
"De ce?"Pai pentru ca toate statisticile arata, paradoxal, ca ultimii 5 ani ( cu Base la conducere ) au fost cei mai buni ani din istoria Roamaniei....again..."De ce?" Pai sondajele arata ca in acesti 5 ani de coducere PDL PIB ul tarii noastre s-a triplat si si-au facut aparitia un numar considerabil de investitori straini.DAR....
"Trebuie sa fi intamplat si ceva rau in astia 5 ani ...pentru ca am dus-o din ce in ce mai rau...".Adevarat.Tot in anii astia datoriile externe ale Romaniei au ajuns de la 20 miliarde $ (i.BS) la 75 de miliarde $ (d.BS)...ceea ce e dezastruos.Probabil de aceea se dau afara atatia oameni politici, probabil de aceea se baga acele zile de concediu obligatoriu si neplatit si tot asa.
"Ca tot te dai asa mare si rotund...tu ai votat?"NU.De aceasta data nu mi-am exercitat dreptul la vot..pen...
"De ce?"...tru ca "buletinul" meu este la nush ce sectie de politia deoarece pe periaoda facultatii am alt domiciliu si punct.
"Aham"
"In concluzie..."In concluzie asta e...acum sa vedem si numaratoarea paralela a voturilor poate se schimba ceva...sincer chiar sper sa se schimbe si sa nu ramanem cu comunistii pe cap.
RESPECTE

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Neogen

 

...::: cozzomania :::.... Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com