luni, 7 decembrie 2009

Basescu PRESEDINTE


"Say WHAT?!?!"Cum ai auzit..Basescu presedinte..
"Pai cum asa?!?!"Pai aseara a fost numaratoarea voturilor partiala..ceea ce in mod normal nu confera nimanui 100% pozitia de presedinte al Romaniei.Ce mi s-a parut de-a dreptul penal au fost reactiile candidatilor la presedentie.Sa exemplificam:
"Doamnelor si domnilor primul Exit Poll il declara pe domnul Mircea Geoana, reprezentant PSD, PRESEDINTE al Romaniei cu un procentaj de 51% urmat la o diferenta foarte mica , de doar 2 %, de contracanditatul sau Traian Basescu, lider al PDL.
REACTII:
mircea geoana : -IESTE FRATEEEE VICTORIE....va dau tara inapoi...ies ies ies...multumesc mamei si familiei in general si dedic victoria mai ales domnului Crin Antonescu!!!!
traian basescu : -AM INVINS , AM INVINS inca o data...PDL va ramane la conducere inca 5 ani...VICTORIE!!!
"Da doamnelor si domilor , bucurie in tabara PSD , unde se pare ca Mircea Geoana reuseste sa il surclaseze pe rivalul sau.Dar sa vedem statistica oferita si de al doilea Exit Poll....ah da...se pare ca Mircea Geoana a reusit sa stranga 50,4% din voturi iar Traian Basescu 48,9%.Asadar este "2-0" pentru liderul PSD.
REACTII:
mircea geoana : -VICTORIEEEEEEE, PSD la putere, PSD.....victorie, multumesc romanilor....VICTORIE!!!!!
traian basescu : -AM CASTIGAT, VICTORIE...multumesc romanilor de pretutindeni......MULTUMESC!!!
"Inca o data , bucurie maxima in tabara social- democratilor...probabil o bucurie meritata dupa atat efort depus in aceasta campanie care se pare ca tocmai s-a incheiat...ce zice al 3-lea Exist Poll?...chiar asa ce zice?...poi zice multe...si al 3-lea exit poll il da invingator tot pe Mircea Geoana.
REACTII :
mircea geoana : -VICTORIE, VICTORIEEEEEEEEEEEE!!!!
traian basescu : -VICTORIE, AM invins....VICTORIE!!!!!
Cam asa au decurs lucruile aseara, sa numai zic de faptul ca in conferintele de presa ambii candidati continuau sa se declare invingatori.
"Ce prostie...."Da , asa ziceam si eu.Nu am mai stat sa vad si rezultatele celui de-al 4 -lea Exit Poll , pentru ca era clar ca voi avea partea de aceleasi reactii...Oricum una peste alta toata lumea il dadea drept invingator pe Mircea Geoana....
"Pai normal...de asta nu inteleg de ce post-ul asta se numeste BASESCU PRESEDINTE"....ma lasi sa termin??!?!
"OK, scuze, continua..."asa multumesc.Deci , cum am zis totul era clar si limpede ca Geoana e noul presedinte al Romaniei.NOT.Pentru ca, repet, a fost doar numartoarea partiala a voturilor...iar acum in dimineata zilei de 7 decembrie, balanta se pare ca inclina in favoarea liderului PDL, Traian Basescu.
"Auirea..."Aiurea, aiurea a fost modul in care au reactionat ambii la auzul numaratorii partiale....sincer acum imi e indiferent cine iese, dar cred ca tot mai bine suna sloganul "SA TRAIM BINE..."...la dracu'.
RESPECTE

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Neogen

 

...::: cozzomania :::.... Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com